منابع آزمون وکالت

منابع آزمون وکالت

منابع به 3 قسمت تقسیم می شوند:

1-منابع اصلی و مادر (آکادمیک و دانشگاهی)

2-منابع محشاخوانی ( کتب دارای حاشیه )

3-منابع کمک آموزشی ( مثل دور اندیشان و چتر دانش و…)

اینکه کدام یک از منابع بالا را بخوانید اولاَ بسته به وقت و فرصتی دارد که شما می خواهید برای آزمون بگذارید مثلاَ داوطلبی که می خواهد5-6 ماه وقت برای آزمون خود بگذارد تبعاَ منبع آکادمیک و دانشگاهی به کار او نمی آید و یا داوطلبی که می خواهد منابع کمک آموزشی مطالعه کند حتی جزوه مطالعه کند تبعا یکسال که بخواهد بخواند تا 40 بار می تواند جزوات را مرور کند که مناسب او نیست یا داوطلب که می خواهد محشا بخواند بایستی علاقه به قانون خوانی داشته باشد بنابراین شما بسته به رویکردی که دارید و آن چیزی که مشاور شما برایتان تعیین می کند، منابع خودتان را انتخاب می کنید.

منابع آکادمیک و دانشگاهی که مشخص هستند.

در حقوق مدنی ، کتب آقای کاتوزیان منبع است البته در مدنی 5 کتب اقای دکتر امامی و صفایی منبع است یا مثلا در مدنی 1 نیز کتاب آقای دکتر صفایی و امامی منبع می باشد و در مدنی 8  بسیاری کتاب آقای دکتر شهیدی را مطالعه می کنند در رابطه با ارث.

در حقوق تجارت ، کتاب های دکتر اسکینی منبع است.

در آیین دادرسی مدنی ، کتاب دکتر شمس منبع است.

در اینجا سوال پیش می آید بنیادی مطالعه کنیم یا پیشرفته ؟ معمولا گفته می شود بنیادی کفایت می کند ولی بعضی افراد نیز پیشرفته را می خوانند ( رتبه های برتر )

در آیین دادرسی کیفری ، کتاب دو جلدی دکترخالقی منبع است.

در حقوق جزای عمومی ، کتاب های دکتر اردبیلی منبع است.

در حقوق جزای اختصاصی ، کتاب محمد صادقی منبع است.

در اصول فقه ، کتاب آقای ابوالحسن محمدی منبع است.

برای کتب محشا نیز اکثر دوستان آشنایی دارند به عنوان مثال در حقوق مدنی ، محشای دکتر کاتوزیان کتاب خوبی است و در چند سال اخیر کتاب آقای دکتر بیات نیز اضافه شده است و قابل استفاده می باشد .

برای تجارت ،  کتاب آقای فرحناکیان و دکتر دمرچیلی منبع است که کتاب آقای فرحناکیان برای آزمون مناسب تر است.

کتاب دکتر دمرچیلی حواشی زیاد و آکادمیکی داردتا اینکه آزمونی باشد .

در آیین دادرسی مدنی ،  محشای دکترعلی عباس حیاتی منبع است.

در جزا ،  محشای آقای گلدوزیان منبع است.

در آیین دادرسی کیفری نیز کتاب آقای خالقی منبع است.

اصول فقه قانون محور نیست چون در واقع توضیحی است .

در بحث منابع کمک آموزشی که دغدعه ی  بسیاری از افراد است ، مثلاَ کتاب های دوراندیشان خلاصه طور هستند ولی بعضی از کتاب ها مثلا انتشارات طرج نوین که چاپ کرده است مثلاَ از آقای دکتر توکلی (مختصر در حقوق مدنی و…) نسبت به بقیه کتب مفیدتر هستند .

قانون خوانی به تنهایی کفایت نمیکند و بایستی انقدر پایه شما قوی بوده باشد تا بتوانید با قانون خوانی به جایی برسید که 90 درصد داوطلبان اینطور نیستند.

جزوه نیز معمولاَ کفایت نمی کند چون به عنوان منبع کمکی است .

بهترین منبع ، منبع آکادمیک و دانشگاهی است ولی تایمی که برای مطالعه آن بایستی در نظر گرفت بین 11 تا 15 ماه است ( بستگی به سطح علمی هر فرد دارد ) .

 

پیام بگذارید