حق پدر در فروش اموال فرزند

با رادیو پیام قانون بدانید

حق پدر در فروش اموال فرزند

من محمد مهاجری ، مدرس دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری هستم. اخیراً سوالی مطرح شد که آیا پدر می‌تواند اموال فرزند خود را بفروشد یا نه؟

پاسخ این سوال مثبت است، زیرا پدر ولی فرزند حساب می‌شود و می‌تواند اموال او را به فروش برساند، مشروط بر رعایت مصلحت فرزند. اگر این فرزند دارای خودرو یا ملکی باشد، پدر می‌تواند آن را به فروش برساند.

فروش مال توسط قیم

یکی از دوستان به من می‌گفت که اگر قیم برای صغیر مشخص شده باشد، آیا قیم هم می‌تواند اموال را انتقال دهد؟ پاسخ این است که برای قیم محدودیت‌های بیشتری در نظر گرفته شده است. قیم بر خلاف ولی شرعی و قانونی، تحت نظر دادسرای سرپرستی امور مربوط به نقل و انتقالات را انجام می‌دهد.

بنابراین، برای نقل و انتقالاتی که قیم می‌خواهد از طرف صغیر یا شخص محجور (شخصی که توانایی اداره اموال خود را ندارد) انجام دهد، حتماً باید تاییدیه اداره سرپرستی وجود داشته باشد.

پس اگر معامله‌ای انجام می‌دهید که یکی از طرفین آن شخص صغیر است، توجه داشته باشید که باید تاییدیه اداره سرپرستی نیز موجود باشد. با افزایش آگاهی حقوقی خود، می‌توانید از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری کنید.

با رادیو پیام به‌روز باشید.

 

اشتراک‌گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پیام بگذارید

محمد مهاجری

پست‌های مرتبط

قرارداد اجاره مسکن | وکیل ملکی در تهران

قرارداد اجاره مسکن ۱۴۰۴

قرارداد اجاره مسکن یکی از مهم‌ترین مدارک قانونی است که روابط میان مستاجران و موجران را تنظیم می‌کند. این قرارداد تضمین‌کننده حقوق و مسئولیت‌های هر