اعاده حیثیت | وکیل حقوقی در تهران
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "eadeh-heysiat", "description": "restoration of dignity", "thumbnailUrl": "http://mohajerilaw.ir/wp-content/uploads/2023/06/eadeh-heysiat.jpg", "uploadDate": "2024-10-27", "duration": "PT2M33S", // duration in ISO 8601 format "contentUrl": "https://dl.mohajerilaw.ir/mohajeri-archive/radio-payam/eadeh-heysiat.mp4", "embedUrl": "https://example.com/embed/video", "interactionStatistic": { "@type": "InteractionCounter", "interactionType": "http://schema.org/WatchAction", "userInteractionCount": 12345 }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Mohammad Mohajeri", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://mohajerilaw.ir/wp-content/uploads/2024/07/Mohajeri-Logo-2-100h.png" } }, "potentialAction": { "@type": "WatchAction", "target": "https://example.com/video" } }

اعاده حیثیت

مد شده که هر کسی از کس دیگه شکایت می‌کند، آن شخص می‌گوید که من ادعای حیثیت می‌کنم و منم از تو شکایت دارم. زیاد این عبارت را می‌شنویم که اگه از من شکایت کنی و به نتیجه نرسی، من ادعای حیثیت می‌کنم که از لحاظ حقوقی اعاده حیثیت درسته! اولا لازم است که به این نکته توجه کنیم، اعاده حیثیت در امور حقوقی و ملکی معنایی ندارد. اگر ده بار هم از کسی شکایت حقوقی کنیم، این موضوع مشمول اعاده حیثیت نخواهد شد. 

اگر ما از کسی شکایت کیفری کنیم و این شکایت ها به نتیجه‌ای نرسند به صرف نتیجه نگرفتن، طرف مقابل ما نمی‌تواند از ما شکایت اعاده حیثیت کند. بلکه دادگاه باید احراز کند که این دعوای ما، یک دعوای واهی و دعوایی بوده که با قصد و غرض، با نیت تحت فشار گذاشتن طرف مقابل مطرح شده است. همچنین فرد شکایت کننده می‌دانسته که شخص جرمی را مرتکب نشده و تعمدا برای اینکه حیثیت شغلی، خانوادگی و اجتماعی او را خدشه دار کند، این شکایت رو مطرح کرده است. اگر دادگاه چنین موضوع و چنین قصدی را احراز کند، می‌تواند ما را به لحاظ کیفری محکوم به اعاده حیثیت کند.

پیام بگذارید