تقسیم ملک مشاع

تقسیم ملک مشاع

سوال پرسیده شده که خانواده‌ای، آپارتمانی ساختند و بین اعضای خانواده به صورت شفاهی و بدون نوشتن تقسیم‌نامه، تقسیم کردند. واحدی را یک برادر برداشته و واحد دیگری را برادر دیگری برداشته‌اند. پس از گذشت مدتی، یکی از برادر معترض بوده و گفته واحد شما بزرگتر و بهتر است خواستار تقسیم مجدد آپارتمان شده است. در چنین شرایطی باید چگونه عمل کرد؟ آیا از لحاظ حقوقی حرف ایشان درست است؟ 

پاسخ: اول این که در همه املاک مشاع حتماً باید تقسیم‌نامه وجود داشته باشد. زمانی که تقسیم‌نامه وجود ندارد اینگونه ادعاها قابل پیش‌بینی است و در صورتی که این ادعا مطرح شود، باید تقسیم‌نامه به صورت مکتوب نوشته شود تا چنین مشکلی به وجود نیاید. 

البته در چنین شرایطی می‌توانید به شهادت شهود استناد کنید ولی دستگاه‌های قضایی و دادگاه‌ها، چندان از این قضایا استقبال نمی‌کنند و تقسیم‌نامه‌های مکتوب را مدنظر قرار می‌دهد. 

امیدوارم توضیحات ما، مفید واقع شده باشد. 

اشتراک‌گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پیام بگذارید

محمد مهاجری

پست‌های مرتبط

رفع سو پیشینه کیفری | وکیل کیفری در تهران

رفع سو پیشینه کیفری

در این مطلب به موضوع «رفع سو پیشینه کیفری» پرداخته شده است. در رابطه با این موضوع با دکتر محمد مهاجری وکیل پایه یک دادگستری

دعاوی ملکی ثبتی چیست ؟ | وکیل ثبت املاک در تهران

دعاوی ملکی ثبتی چیست ؟

دعاوی ملکی ثبتی یکی از مهم‌ترین موضوعات حقوقی مرتبط با مالکیت و ثبت املاک به شمار می‌آید. این دعاوی ثبتی نقش کلیدی در حل و