خسارت مستاجر به ملک و قوانین آن

سوال پرسیده شده که صاحب خانه‌ای هستم و هر سال زمانی که میخواهم خانه را به مستاجر تحویل دهم، نگرانم که در ملک من مشکلات و خرابی‌هایی ایجاد شود. گاهی مستاجرین هنگام تحویل خانه خسارت‌های وارد شده را نمی‌پذیرند. همیشه ما در این موضوع به اختلاف می‌خوریم و من با این مشکل که نمی‌توانم خسارت بگیرم، مواجه هستم. راهکار حقوقی برای حل این مشکل چی هست؟ 

پاسخ:

در زمان نوشتن قرارداد اجاره حتما به صورت جزئی به خسارت‌هایی که قبلاً وجود داشته بپردازید و از آن‌ها عکس‌برداری و فیلمبرداری کنید. 

از لحاظ حقوقی نیاز است که صورت‌جلسه تحویل عین‌المستاجره بنویسید که ملک را با این شرایط و آسیب‌ها تحویل داده‌اید. همچنین باید به نو بودن و مستهلک بودن موارد هم اشاره شود.

در زمان اتمام موعد قرارداد و تحویل ملک هم، موارد صورت‌جلسه شده مانند یک چک لیست کنترل شود. در این صورت اگر آسیب دیگری به موارد موجود اضافه شود، جبران خسارت آن حتما با مستاجر خواهد بود. 

همچنین این شرط را هم ذکر نمایید که در صورتی که خسارتی وجود داشته باشد، از آن خسارت تصویربرداری می‌شود و هزینه این خسارت‌ها از ودیعه قابل کسر خواهد بود. انجام این کارها در اخذ هزینه خسارت‌های وارد شده به ملک بسیار کمک خواهد کرد.  

اشتراک‌گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پیام بگذارید

محمد مهاجری

پست‌های مرتبط

قرارداد اجاره مسکن ۱۴۰۴

قرارداد اجاره مسکن یکی از مهم‌ترین مدارک قانونی است که روابط میان مستاجران و موجران را تنظیم می‌کند. این قرارداد تضمین‌کننده حقوق و مسئولیت‌های هر

سامانه کاتب املاک | وکیل ملکی در تهران

سامانه کاتب املاک

سامانه کاتب املاک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین پلتفرم‌های آنلاین در حوزه معاملات و مدیریت املاک، این امکان را برای کاربران فراهم کرده است