نفقه فرزند چیست و پرداخت آن بر عهده چه کسی است؟

نفقه فرزند چیست و پرداخت آن بر عهده چه کسی است؟

موضوعی که امروز می‌خواهم با شما درباره آن صحبت کنم، امکان مطالبه نفقه از پدربزرگ است. طبق ماده ۹۹ قانون مدنی، نفقه اولاد بر عهده پدر است. در این شرایط، نفقه بر عهده پدر خواهد بود، اما باید توجه داشت که پس از فوت پدر یا در صورتی که پدر از نظر مالی قادر به پرداخت نفقه نباشد، این تکلیف قانونی به اجداد پدری منتقل می‌شود.

بنابراین، جد پدری یعنی پدربزرگ، از لحاظ حقوقی زمانی متعهد می‌شود که پدر فوت کرده باشد یا توان مالی برای پرداخت نفقه را نداشته باشد. در چنین شرایطی، پدربزرگ باید به جای پدر نفقه را پرداخت کند و از نظر قانونی امکان الزام پدربزرگ به پرداخت نفقه در این شرایط وجود دارد.

همچنین لازم به ذکر است که در صورت فوت پدر و پدربزرگ یا عدم قدرت هر یک از آن‌ها برای پرداخت نفقه، این تکلیف به مادر منتقل می‌شود. اگر مادر نیز زنده نباشد یا نتواند نفقه را پرداخت کند، بر اساس قانون، نفقه بر عهده پدربزرگ و مادربزرگ مادری و همچنین مادربزرگ پدری خواهد بود. دادنامه مطالبه نفقه از طریق این لینک(+) در دسترس است.

از توجه شما به این موضوع بی‌نهایت سپاسگزارم.

اشتراک‌گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پیام بگذارید

محمد مهاجری

پست‌های مرتبط

رفع سو پیشینه کیفری | وکیل کیفری در تهران

رفع سو پیشینه کیفری

در این مطلب به موضوع «رفع سو پیشینه کیفری» پرداخته شده است. در رابطه با این موضوع با دکتر محمد مهاجری وکیل پایه یک دادگستری

دعاوی ملکی ثبتی چیست ؟ | وکیل ثبت املاک در تهران

دعاوی ملکی ثبتی چیست ؟

دعاوی ملکی ثبتی یکی از مهم‌ترین موضوعات حقوقی مرتبط با مالکیت و ثبت املاک به شمار می‌آید. این دعاوی ثبتی نقش کلیدی در حل و