نحوه شکایت از قاضی دادگاه

گاهی سوالی که از جانب مردم مطرح می‌شود، این است که در صورت تخلف یک قاضی یا بروز نارضایتی از حکم داده شده، چگونه می‌توان پیگیری انجام داد؟ آیا پیگری انجام شده نتیجه‌ای دارد و با قاضی برخورد می‌شود؟ این پیگیری‌ها باید از چه طریقی باشد؟

نحوه گزارش نارضایتی از عملکرد قضات

سوالی که اینجا در برنامه سلام صبح بخیر از هموطن ما دریافت شد، این است که قضات چگونه پاسخگوی عملکردشان هستند؟ اگر حکمی را به اشتباه صادر کنند چگونه باید پاسخگوی اشتباه خودشون باشند؟

پاسخ این سوال توسط دکتر محمد مهاجری وکیل پایه یک دادگستری به این صورت داده شد:

اکثر آرای محاکم دادگستری، پس از صدور قابلیت تجدیدنظر خواهی دارند. یعنی شما می‌توانید از آن رای تجدیدنظر خواهی کنید تا تعداد قضات بیشتری با سابقه قضایی بیشتر به موضوع شما رسیدگی کنند. در این صورت اگر قاضی اشتباه کرده باشد، حکم قاضی را نقض می‌کنند. 

پس یکی از راه‌های نظارت همین تجدیدنظر خواهی است. نکته بعدی این جاست که اگر قاضی در مورد پرونده شما تخلفی را مرتکب شده باشد و این تخلف محرز است، شما می‌توانید بابت این تخلف به دادسرای انتظامی شکایت کنید. مطمئن باشید که به تخلف قاضی رسیدگی می‌شود و توبیخ و حتی تعلیق و انفصال هم برای قاضی متصور است.

اشتراک‌گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پیام بگذارید

محمد مهاجری

پست‌های مرتبط

قرارداد اجاره مسکن ۱۴۰۴

قرارداد اجاره مسکن یکی از مهم‌ترین مدارک قانونی است که روابط میان مستاجران و موجران را تنظیم می‌کند. این قرارداد تضمین‌کننده حقوق و مسئولیت‌های هر

سامانه کاتب املاک | وکیل ملکی در تهران

سامانه کاتب املاک

سامانه کاتب املاک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین پلتفرم‌های آنلاین در حوزه معاملات و مدیریت املاک، این امکان را برای کاربران فراهم کرده است